Jag har saknat att blogga. Har inte gjort det sen julafton faktiskt. Då i en renodlad fotoblogg, men jag ändrar mig hela tiden så nu har jag flyttat över de inläggen hit, dock är de fortfarande i utkast här på bloggen. Så det kommer senare.

Idag är det 80 dagar kvar tills jag och Tom gifter oss. Visst är det kul? Jag längtar supermycket tills det är dags. Hoppas verkligen på sommarens fest. Det är typ det viktigaste, att det blir kul! Och att vi blir gifta såklart 😉

Jag funderar på att var 10:de dag blogga om bröllopet och hur det går inför, är det något som du skulle tycka är intressant? I hope so, för jag kommer nog göra det ändå. Så nästa gång vi snackar bröllop så kommer det bli ett ganska gediget inlägg då jag kommer gå igenom allt som är klart hittills.

Men nu måste jag sova hörreni! Vi hörs senare! <3

(Visited 72 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.