Igår lämnade jag in all min Canonutrustning. Nu ljuger jag, jag behöll blixtarna. De ska få en kompis som passar för Sony och de kommer kunna synka så bra tillsammans.

Det kändes lite vemodigt men ändå skönt, det var utrustning som bara stod på hyllan och nu kommer det komma till användning för någon annan. Många kamerabutiker har ju möjligheten att köpa in gammal utrustning och de senaste gångerna jag har behövt göra mig av med gamla saker så har jag använt mig av dessa tjänster. Sist var det på Cyberphoto men nu jobbar jag ju på Rajala så då gjorde jag det där istället 🙂 Har för mig att Scandinavian Photo också gör detta. Oavsett vart du vill gå, det är så himla smart och miljövänligt också. Så snart kommer ni kunna köpa min gamla utrustning hos Rajala.

Ni blir det alltså Sony all the way. Mitt fjärde kameramärke. Haha! Började med Pentax, gick vidare till Nikon och bytte sen till Canon. Sen i vinter har jag då Sony istället. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig, det är ganska uppenbart va?

När jag införskaffade min Sony så skaffade jag även en adapter så jag fortfarande kommer kunna ha Canon-objektiv på min Sony och den adaptern valde jag att behålla för att kunna låna eller plåta ihop med någon annan som plåtar med Canon.

Bilderna i detta inlägg är tagna med Fujifilm X-T1 + Fujinon 16mm/1.4 som jag har lånat från jobbet och tänkte göra en review på. Den kommer senare <3 Nu ska jag in till Sthlm och göra en plåtning och sen ska jag vidare till Örebro. Puss och hej!

(Visited 149 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.