Om mig

Vad roligt att du är intresserad av att veta mer om mig. Jag heter Caroline Frankesjö. Jag är född i Karlskoga men har bott större delen av mitt liv i Örebro. Idag bor jag i Södertälje tillsammans med min sambo Tom som jobbar som ingenjör på EA/Dice

Min mamma brukar alltid säga att jag föddes på vårens varmaste dag, den våren 1989. Solen stekte och påskliljorna stod i fullblom den första morgonen som jag slog upp mina ögon. Kanske är det därför som jag verkligen älskar soliga och varma dagar allra mest. Även om solnedgångarna framåt hösten är bland det finaste jag vet. När molnen är sådär rosa och himlen går från lila till orange. Är det inte vackert så säg?

© Caroline Frankesjö och carolinefrankesjo.se, 2010-2018.

Otillåten användning eller kopiering av innehåll på sidan utan uttrycklig och skriftlig tillåtelse från Caroline Frankesjö är strikt förbjuden. Utdrag och länkar får används, med kravet att källa är fullständigt och tydligt angivet till Caroline Frankesjö och carolinefrankesjo.se, med hänvisning till innehållets originalplats.

Unauthorized use and/or duplication of material on this website without express and written permission from Caroline Frankesjö is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Caroline Frankesjö and carolinefrankesjo.se, with reference to the original source of the material.

(Visited 245 times, 1 visits today)