Shit alltså, om 10 veckor kommer jag och Tom att gifta oss. GALET! Jag ser så mycket fram emot det. Jag tänkte att vi skulle gå igenom vad som är klart och vad som inte är det. Påminn mig gärna om det är nått jag missar!

 • Fotograf – Prio ett för mig! Vi har bokat fantastiska Jackie Wester Allard som har Outbound weddings.
 • Lokal – Sköllersta Tingsgård
 • Toastpar – Min äldsta syster Ina och hennes kille PA
 • Brudfölje – Min bästa vän Maja, min yngsta syster Stina och Toms bästa vän Henrik
 • Tärnornas klänningar – Rosa såklart!
 • Vigselförrättare – Helena Frisk
 • Tårtan – Toms syster Louise gör vår tårta, kommer bli så fint! Så glad att hon gör den ❤️?
 • Mina naglar – Louise fixar det med!
 • Musik – Louise kommer sjunga och vår vän Oskar kommer spela gitarr, på själva festen kör vi en grym spellista. Vi är inte direkt festliga personer så tror inte det kommer dansas så supermycket men jag hoppas det blir en stund iaf.

Sånt som inte är klart

 • Brudklänning – Vill hitta nått bohemiskt.
 • Kostym till Tom – En grå, kommer bli så fint.
 • Vigselring – En halvallians är tanken.
 • Maten – Vi har offerter men behöver typ bestämma oss.
 • Slips och näsduk – I rosa såklart 😉 Måste ju matcha tärnorna.

Sånt som vi gärna tar emot hjälp med – Vi betalar såklart <3

 • Make-up – Egentligen inte superprioriterat men om någon vill göra det på mig så skulle jag bli glad, en sak mindre att lära sig.
 • Hår – Jag har en frisör som kommer färga mitt hår några dagar innan men på själva dagen är tanken att jag ska fixa det själv men om någon gärna vill göra någon snygg frisyr på en plus size tjej med rosa hår, kontakta mig 😉
 • Servering – Vi kommer att serva någon form av buffé men vi skulle gärna vilja ha hjälp med att plocka fram och att ta bort den, diska och ha lite ansvar för drycken.

Min storasyster – Ida – Har tagit på sig uppdraget med att fixa all dekorering inför bröllopet. SÅ TACKSAM! Jag har liksom inget sinne för det, men det har hon. Dock behöver vi hitta massa saker till det, om du har något som du kan tänka dig att låna ut eller sälja, meddela gärna.
Vi söker:

 • Ljusstakar i mässing, guld, silver (eller liknande – Ej brons eller koppar)
 • Girlanger – Växter, tänk typ murgröna eucalyptus osv.
 • Dukar – Vita dukar i alla storlekar, inga andra färger i men gör inget om det är mönster, i vitt då.
 • Spetsgardiner

Så har du något som vi kan få låna, eller tjänster som du vill erbjuda oss eller ser något som vi har missat? Kontakta mig gärna, för det känns som jag glömt nått stort. ?

(Visited 133 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Jacqueline 19 maj, 2019 at 17:46

  Åh vad spännande det är! Tänk vad snabbt det närmar sig! 😀 Jag har förresten massor av ljusslingor och rankor med murgröna (fejk förstås, annars hade de varit döda haha) och annat sedan vårt bröllop som jag tänker hyra ut, men visst sa jag det förut på mail? Jag minns inte haha! Men men, om du är intresserad kan jag ta med lådan med allt i bilen när vi ska ses och kolla på platsen på fredag. Så kan du titta på vad det finns för godsaker där i!

  Reply

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.