Bröllopsfotografering

Hej!

Så ni ska gifta er? Gud vad roligt! Jag är själv ganska nygift och minns min och min mans stora dag med mycket värme och glädje. Jag saknar nästan att vara på er sida.

Jag har några paket för er som vill ha mig som bröllopsfotograf, mina paket är från en till fyra timmar och vill ni boka mig längre så nämn det när ni skickar bokningsförfrågan så återkommer jag med en offert.

Silver

Fotografering i en timme. Vi möts upp före eller efter vigseln och tar era porträtt. Jag rekommenderar att göra porträtt fotografering innan vigseln för att få en liten stund tillsammans innan allt faktiskt drar igång. 
5.000kr

Guld

Fotografering i två timmar. Jag fotograferar er vigsel och era porträtt.
8.000kr

Vitguld

Fotografering i tre timmar. Jag möter upp exempelvis upp er precis innan klänningen och/eller kostymen åker på. Är ni på olika håll så väljer ni vem jag möter upp. Sen tar vi oss dit ni vill ta era porträtt och efter det åker vi till er vigselplats.
10.000kr

Platina

Fotografering i fyra timmar. Vi kan få lite mer tid för final touches eller porträtten samt hinna med brudskålen och lite mingel. 
12.000kr

Golden hour

Jag kommer tillbaka 1-1,5h innan solnedgången och tar kvällsporträtt. Går att matcha med alla paketen. 
+3000 kr

Detta ingår i alla era paket

Lättare redigering

Bilderna kommer att genomgå lättare redigering som exempelvis färgjustering, ljus, kontrast och skärpa.

Konsultation

Vi ses och lär känna varandra lite mer, pratar om er bröllopsdag och era förhoppningar och förväntningar på dagen. Allt för att ni ska känna er bekväma med ert beslut och lita på att ni hittat rätt fotograf för er.

Alla bilder

Jag levererar alla utvalda bilder, ni kommer alltså inte behöva göra något urval. Jag väljer att inte leverera de bilder som är oskarpa eller på annat sätt inte är estetiskt korrekt.

Digital leverans

Ungefär 4-6 veckor efter fotograferingstillfället levereras era bilder digitalt till er. Alla bilder levereras i högupplöst kvalité (för tryck) och webbkvalité (för publicering på webben, sociala medier mm.)

Bröllopsformulär

    (Visited 266 times, 1 visits today)