Bröllop

Hej!

Vad roligt att ni ska gifta er! Jag älskar bröllop, gråter varje gång över all kärlek som flödar mellan bröllopsparen. Ni kan räkna med att jag kommer gråta på ert också, men jag lovar att göra det tyst.

Vem är då er blivande fotograf?

Caroline heter jag, jag är en 29-åring som är född i den lilla staden Karlskoga som ligger utanför Örebro. När jag var gick i mellanstadiet flyttade jag, tillsammans med min mamma till Örebro som jag bodde i fram till sommaren 2017 då jag tillsammans med min sambo, Tom, Södertälje när han fick jobb i Stockholm.

Jag älskar att fotografera och att fånga detaljerna från er dag. Jag tycker om att komma mina brudpar nära för att kunna få känsla i bilderna. Ni har hittat rätt fotograf om ni inte är rädda för att slappna av tillsammans. Det är så viktigt för mig, främst för er skull, att ni känner att fotograferingen är en rolig del av er stora dag.

Så här går det till:

Ni skickar in en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Ju mer jag får veta om er, desto mer kommer jag veta om vi är en match made in heaven. Att ni har hittat rätt fotograf är inte bara viktigt för er, det är såklart viktigt för mig också.

Om jag är ledig: Woho! Vilken tur ni har, jag är ledig och formuläret ni fyllde i matchade med hur jag är som fotograf. Nu bokar vi en träff så vi får lära känna varandra lite bättre. Ni får chans att ställa alla frågor som ni har gällande fotograferingen. Sen bokar jag in er, vi skriver avtal och här får ni också en bokningsfaktura på 50% av slutpriset. Nu börjar min planering för era magiska bilder.

Om jag är inte tillgänglig: Jag ger tips på andra duktiga kollegor som är lediga.

Under vår träff så vill jag vill lära känna er bättre, höra om hur ni träffades och veta allt om er bröllop. Genom att träffas innan så kommer det kännas mer bekvämt när bröllopsdagen äntligen är här.
Antingen så ses vi på en fika, tar ett skypesamtal eller träffas där ni vill ta porträtten, det är helt upp till er. Självklart kan vi ta lite provbilder tillsammans om ni önskar det.

När bröllopsdagen äntligen kommer så fångar jag era magiska bilder. Era fullt bearbetade bilder levereras redan inom fyra veckor från bröllopsdagen i ett galleri där ni kan markera vilka bilder som ni vill ha i ert album och på printar. Självklart kan galleriet delas med era gäster. Jag hjälper er såklart med att skapa era produkter som ni kan spara för alltid.

Vanliga frågor

När behöver vi boka?

Så snart som möjligt!

Reser du för bröllop? Vad kostar det?

Ja, jag reser i hela landet för bröllop och det ingår såklart i priset. Jag utgår från Örebro, Stockholm och min bostadsort Södertälje. Om ni ska gifta er utomlands så tveka inte att kontakta mig för en skräddarsydd lösning bara för er!

När levereras bilderna?

Inom fyra veckor, jag förstår att ni vill ha bilderna så snart som möjligt och därför försöker jag att leverera snabbt. Redan någon dag efter bröllopet får ni några bilder att tjuvkika på.

Har du en reservkamera?

Självklart! Även en mängd av batterier och minneskort.

Vad händer om du blir sjuk?

Jag har mängder av kollegor som gärna hjälps åt om något skulle inträffa som gör att jag inte kan komma. Detta har dock aldrig hänt, tack och lov!

Bokningsavgift?

Vid bokningen skickar jag en faktura på 50% av totalpriset. Den ska vara betald inom 10 dagar efter att jag har skickat ut den. Summan dras sen av på er slutfaktura. Slutfakturan ska vara betald minst en vecka innan bröllopet. Om ni önskar att dela upp slutfakturan så meddela detta så snart som möjligt. Bokningsavgiften är en garanti för ert bokade datum. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning från er sida.

När ska faktura vara betald?

Senast 7 dagar innan bröllopet är sista betalningsdag. Slutfakturan skickas ut efter att bokningsavgiften har blivit betald så den kan betalas in när som helst men måste som sagt vara betald senast 7 dagar innan bröllopet.

Avtal och bilder.

Under vår träff så skriver vi ett avtal så ni ska känna er säkra med allt kring bokningen och bilder.

Under vår träff så skriver vi ett avtal så ni ska känna er säkra med allt kring bokningen och bilder.

Bilderna levereras inom fyra veckor efter bröllopet. De levereras via en sida som heter Pixieset, som också fungerar som ett galleri som ni kan dela med vänner och familj. Galleriet ligger uppe i 30 dagar efter publicering. Notera att bilderna inte får ändras på något sätt efter att jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, beskära, göra svartvitt eller liknande. Beskärningar som görs automatiskt av exempelvis Instagram är inget problem.

När ni publicerar bilderna får ni gärna skriva Foto: Caroline Frankesjö. (Det går jättebra att tagga genom att använda @carolinefrankesjo på både Instagram och Facebook.
Om ni vill får ni gärna maila mig efteråt och berätta vad ni tyckte om fotograferingen, det skulle jag bli jätteglad för.

(Visited 62 times, 1 visits today)