Jisses alltså, det börjar närma sig nu. Idag är det 50 dagar kvar tills vi står där och blir varandras äkta makar. Känns som det är jättelänge kvar och superlångt bort!

Det har ju gått ett tag sen jag uppdaterade er kring bröllopet. 20 dagar sen för att vara exakt. Missade 60-strecket. Haha, så kan det gå. Tror jag var mitt uppe i antagningsprocessen till Fotoskolan då. Vilket vi förövrigt fått svar på och jag är andra reserv. Jag är så ledsen över att inte ha kommit in direkt och hoppas verkligen att det är två som tackar nej så jag kan få komma in. Vill detta så jävla mycket! Men det är inte det vi är här för att prata om idag, det kan vi ta i ett annat inlägg.

För dig som inte läst förra inlägget, spana in det här för att vara up to speed så att säga. Det som är ordnat sen sist är:

  • Slips och näsduk till Tom och Henrik, Toms bestman.
  • Louise har sagt att hon ska sätta ihop nått roligt bildspel med bilder på mig och Tom. Ska bli så kul att se vad hon får tag i. Hoppas att våra familjer letar fram en del bilder i sina gömmor. Jag har några som jag ska skicka också.
  • Toms svensexa är klar också. Jag har fixat ledigt för honom men han vet inte när det blir såklart. Jag vet dock inte riktigt vad de har planerat men han kommer nog få så jäkla roligt! Det ska bli intressant och se om jag får någon möhippa, det finns inga ledtrådar på att nått sånt skulle kunna hända så vi får väl bara vänta och se 😛

Det är typ det som är klart. Jag har en klänning påväg. Den jag helst vill ha. Den ska komma på tisdag men jag har redan hittat en ”back-up”klänning ifall denna är helt värdelös men jag tror inte att den är det. Det är så svårt att inte visa den för Tom men jag vill verkligen att det ska bli en överraskning.
Sen är väl kanske serveringen klar också, vi behöver bara få ett ja där.

Just nu håller jag på att testa brun utan sol också för första gången någonsin. Eftersom jag kommer jobba så mycket i sommar så räknar jag inte riktigt med att få se solen så mycket men jag vill ju ändå gärna ha lite färg.

Sånt som vi gärna tar emot hjälp med – Vi betalar såklart <3

  • Make-up – Egentligen inte superprioriterat men om någon vill göra det på mig så skulle jag bli glad, en sak mindre att lära sig.
  • Hår – Jag har en frisör som kommer färga mitt hår några dagar innan men på själva dagen är tanken att jag ska fixa det själv men om någon gärna vill göra någon snygg frisyr på en plus size tjej med rosa hår, kontakta mig 

Vi behöver fortfarande få in lite saker till dekorationen, en del har löst sig eller kommer nog lösa sig snart men inte allt, så om du har något av följande så hör gärna av dig.

  • Ljusstakar i mässing, guld, silver (eller liknande – Ej brons eller koppar)
  • Girlanger – Växter, tänk typ murgröna eucalyptus osv.
  • Dukar – Vita dukar i alla storlekar, inga andra färger i men gör inget om det är mönster, i vitt då.
  • Spetsgardiner

Nu ska jag gå och duscha av mig min brun utan sol och se hur det faktiskt blev 😛 Puss!

(Visited 102 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.