Shit vad fort det går. Jag hinner knappt med. Äntligen är det måndag igen, jag har typ helt utzonad förra veckan och gick lite på Åre tid. Haha. Så ligger lite efter i skolan osv. Men det ska jag ta tag i nu. Mina veckor är ganska fulla nu med plugg och ett program som jag går i min roll som egen företagare som tar upp en del tid. Så jag räknar med att de kommande 11 veckorna (för det programmet började förra veckan) kommer att vara ganska stressiga men sen kommer vi ut glada och energiska på andra sidan.

Nu dyker vi in!

Måndag

Back to school. Jag har seminarium idag som jag kommer sitta och plugga till in i det sista. Awkward. Oh, well. Så får det bli.
Utöver det ska jag idag börja med att ha fasta morgon och kvällstider. Ni vet så man får lite rutin i livet. Kan behövas för någon som svävar ut mycket som jag.

Tisdag

Heldag i skolan. Har lektioner i både Genus och Foto.

Onsdag

Skolan på förmiddagen och sen är det möte på eftermiddagen. Ska ju börja jobba med ett projekt hos InoS. Så spänd på hur det kommer bli.

Torsdag

Först plugg hela dagen och sen på kvällen är det officiell releasefest för ”Yrke:Influencer”. Vill ni se bilder från den inofficiella så hittar ni det här

Fredag

Heldag inne i Stockholm, kommer att ha heldagsmöte med sånt som har med projektet för InoS. Spännande va?

Lördag

Fira min sambo som fyllde nu i fredags. Vi skulle firat i lördags egentligen men det blev inställt så nu kör vi idag istället.

Söndag

VILA!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.