Vad händer v14?

En ny vecka är här och som de flesta av er kanske ser så har jag inte uppdaterat något från veckan som gick. Men det kommer! Förra veckan var för mig väldigt intensiv så jag var tvungen att prioritera och därmed också prioritera bort tyvärr. Men idag kommer det upp två finfina inlägg så håll utkik 🙂

Så, vad händer i veckan då.

Måndag

Idag skulle jag har varit på Universitetet redan klockan 8 för att lära mig om en arbetsmetod som heter BMC, dock försov jag mig 🙁 Hatar när det händer. Resten av dagen är lugn, ska dock upp till Uni nu när jag skrivit klart detta för att lämna in en uppgift. Sen ska jag skriva inläggen som jag lovat och sortera tankarna från helgen samt försöka läsa lite inför veckan skoluppgifter 🙂

Tisdag

Då har jag Uni på förmiddagen och sen ska jag ha överlämning till min efterträdare på jobbet. Så sjukt att det är dags. Men det kommer nog bli toppenbra 🙂 Så det tar upp den dagen 😛

Onsdag

Pluggdag inför seminariet på torsdag. Får jag tid över så kommer jag även jobba lite med hemsidan och bloggen 🙂

Torsdag

Seminarie men i övrigt en lugn dag

Fredag

Då drar jag till Göteborg för lite jobb osv. Jag är där fredag-måndag och på måndag så plåtar jag gärna lite i Göteborg. =) Kolla mina priser här om du är intresserad för en fotografering i Göteborg innan kl 18 den 10/4

Lördag

Jobbar i Göteborg

Söndag

Jobbar i Göteborg

—–

En ganska lugn vecka skulle jag säga. Men det behövs, det har varit lite slitigt den senaste tiden.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.