Vad händer v13?

Då kör vi igång en ny vecka då! Jag är alltid segstartad på måndagar eftersom Tom går upp sjukt tidigt för att åka till Stockholm.

Så här ser min kommande vecka ut:

Måndag

Idag ska jag fotografera en liten tjej som heter Matilda. Hon har fyllt 1 år så därför ska vi ta lite bilder på henne. Så jag har riggat upp en typ av studio här hemma i vardagsrummet. Vi får se hur det går 🙂

Efter det blir det lite plugg.

Tisdag

Första dagen på nya delkursen. Delkurs 3! Vi börjar närma oss slutet nu. Min förra delkurs var supertråkig och jättekonstig. Vår lärare verkade ha noll koll på något.Vi får hoppas att nästa har något bättre koll. Det blir också en ny grupp att ha grupparbete med. Jag är kvar med samma gruppnamn men har tre nya att jobba med så det ska bli kul att få diskutera med andra personer även om man verkligen vant sig vid de man hade innan.

Efter det så ska jag ta mig iväg för att ge plasma. Måste få rutin på det där känner jag. Kommer allt för sällan iväg.

Onsdag

Jag har inget direkt inplanerat då så kommer nog jobba med företaget då på Geurilla office. Vi får se vart vi är denna gång. Då ska jag få klart bilder på Clara (som jag tog för ett tag sen) och Matilda. Jag hoppas i övrigt att det blir en lugn dag.

Torsdag

Då har jag  långmöte med granskningsutskottet. Typ sista innan kongressen. Jag kommer dock medverka via länk då jag har seminarium en timme efter att mötet är slut. Mötet är i Stockholm och det blir ju sjukt tajt att ta sig till skolan på en timme då 😛

Fredag

Då åker jag och några andra bloggare till ett event i Saltsjöbaden som heter TIC – The Influensers Convention. Om du bloggar, eller gör annat på nätet som poddar eller är youtubeer så tycker jag att du ska försöka knipa en biljett innan de tar slut. Det borde inte finnas många kvar nu.

Jag är supertaggad på det!

Lördag

Då är jag på TIC hela dagen. Kommer hem någon gång på kvällen.

Söndag

Lugn dag hemma med Tom. Hoppas att det är bra väder så vi kanske kan gå ut på en promenad och bara umgås.

 

Någonstans under veckan ska jag träffa Maja också. Vi ska försöka ses och se Sameblod innan den slutar gå på Roxy. Har någon av er sett den?

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.