Vad händer v12?

Nu har ju mer än halva dagen gått på måndagen men jag tänkte ändå skriva lite om vad som händer i veckan. Så nu kommer ett superroligt inlägg.

Måndag

Idag så har jag möte med regionsgruppen. Vi håller oss ute på Loka och det är alltid skönt att komma hit. Det gör att man kan fokusera mer på att vara här och jobba och göra det vi ska. Just nu är jag ju lite olydig och skriver detta men ni säger väl inget?

Så hela dagen är jag här eftersom jag sover här också.

Tisdag

Jag kommer börja min dag på Loka, eftersom jag som sagt sover här, och efter lunch åker jag till Örebro och åker då direkt till universitetet då vi har handledningsmöte inför färdigskrivandet av vår hemtenta. Sen blir det att sitta och skriva med den resten av dagen.

Onsdag

Plugga så länge som krävs för att få in hemtentan sen tar jag nog det lugnt resten av den kvällen.

Torsdag

Börjar dagen med morgonmöte tillsammans med Drivhusets Ambassadörsnätverk och efter det blir det ett telefonmöte. Sen snabbt iväg för att ha en jobbintervju. Himla kul! =D På kvällen ska jag sitta mötesordförande på ett årsmöte. Det kommer verkligen att vara en fullsmockad dag! Tom kommer hem redan på torsdag också så det är skönt 🙂

Fredag

Börjar dagen med seminarium med genomgång av hemtentorna och efter det så blir jag hämtad av mamma för vi ska på begravning. Det blir en tung fredag.

Lördag

Då har jag workshop tillsammans med andra bloggare från Örebro som är medlemmar i Influensers of Sweden. Jag måste därför kunna klämma in att förbereda klart det sista inför det.

Söndag

Då tänkte jag göra absolut ingenting! Jag blir trött av att tänka på hur fullsmockad min vecka är. Som tur är så är det något lugnare nästa vecka.

 

Hur ser er vecka ut?

Nu swishar vi in i vecka 12!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.