Hörrni! Snart är vi uppe i tvåsiffrigt igen. Herrejisses alltså! Hur har ni det? Jag är inne i pluggbubblan. Fyfarao vad mycket det är att läsa på denna kurs. Pallar inte. Så hinner liksom inte blogga så mycket. Men jag försöker iaf. Det kom ju upp ett inlägg förra veckan iaf! Förutom ett sådant här veckoinlägg.

Btw, någon mer än jag som börjar bli ruskigt trött på snön nu? Det är så vackert men jag skulle gärna börja se lite blommor och gröna blad nu.

Jag tänker att jag får börja med månadssammanfattningar så jag åtminstone kan få ner allt som händer under månaden till er. Låter det bra?

Denna vecka som gick tog jag ju också över lite ansvar hos Influencers of Sweden. Jag är nu ansvarig för alla ansökningar som kommer in samt modererar i vår facebookgrupp där våra Pro-medlemmar håller hus.

Oh well, berättar mer om det i månadssammanfattningen istället för måste snart tillbaka till mina texter.

Så här ser veckan ut.

Måndag

Idag är högsta prio att läsa mina texter (har i skrivande stund läst 2 av 6 stycken) och börja skriva på en rapport.

Tisdag

Seminarium i skolan och innan dess plugg med min basgrupp. Efter det blir det att skriva klart rapporten.

Onsdag

Skicka in rapporten, läsa texterna inför nästa seminarium, högsta prio sen förhoppningsvis skriva en månadsammanfattning.

Torsdag

CoWorking med medlemmar i InoS. Mer information finns i vår FB-grupp. Den är dock låst för Pro-medlemmar så om du är intresserad av att veta mer så kontakta mig =D

Fredag

Seminarium och lite plugg i min basgrupp. Sen åker jag till Örebro för att jobba, plåta och träffa vänner.

Lördag

Jobba hela dagen med medlemmar från InoS i Örebro. Vill du hänga på så skriv i kommentarerna. Vi kommer sitta tillsammans och typ jobba med våra respektive företag, snacka om våra kanaler osv. Det är lite olika varje gång. Så är du medlem, eller intresserad av att vara medlem, så kom! Skriv i kommentarerna så kontaktar jag dig =D

På em ska jag fotografera min kompis fina Rottis Haylie. Det ska bli kul. Det var längesen jag fotograferade djur.

Söndag

Helt öppet just nu. Hoppas kunna spendera den dagen med Maja.

Hur ser er vecka ut? Hit me in the comments! 

Nu ska jag tillbaka till mina texter <3

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.