Har ni, som fortfarande går i skolan, lov nu? Fasen vad skönt isåfall! Själv så börjar jag plugga en ny kurs nu, alltså en ny delkurs på Genus. Vi kommer de kommande veckorna att snacka om intersektionella teorier. Det ska bli sjukt intressant. Det innebär, i kort, att vissa människor blir utsatta för flera typer av förtryck. Jag som vit cis-kvinna (att vara en cis-person innebär att ditt könsuttryck stämmer överens med din könsidentitet. Jag ser ut som en kvinna och känner mig som en kvinna) blir förtryckt för att jag är kvinna. En svart cis-kvinna blir förtryckt för att hon är både KVINNA och SVART. Hon har alltså två förtryck på sig. Spännande fråga att läsa om va?

Nu dyker vi in i veckans planer!

Måndag

Idag har jag företagsdag. Så börjar dagen med ett möte och sen kommer jag sitta inne i stan och jobba resten av dagen. Om någon vill komma förbi så sitter jag på Scandic Klara nu till en början.

Tisdag

Plugg

Onsdag

Plugg

Torsdag

Plugg

Fredag

Halvdagsplugg sen helg!

Lördag

Inget inplanerat

Söndag

Inget inplanerat

 

Eftersom min hemtenta gick ganska dåligt så har jag fått tänka om med hur mycket jag pluggar. Så nu har jag lagt till fler timmar. Jag har även valt att hoppa av fotokursen. Jag kände inte att jag lärde mig en enda ny sak och då känns det som slöseri med tid. 🙂

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.