Märker ni det? Jag vill gärna ha minst fem veckor till med sommar. Men nu kör vi!
Jag har verkligen haft en sommar som har varit sjukt hektiskt men också väldigt najs och härlig. Bloggen har fått tagit semester men jag har varit inne och petat på den. Håller på att bygga om den som du kanske kan se. Vad tycker ni om det hittills? Jag har fortfarande massor att jobba på med sidan men jag tar det lite i taget.

Idag börjar vi med massa möten så det känns verkligen att det är på gång. Det är galet att denna vecka skulle vara första ordentliga veckan med skolfotot men jag avsa mig det under sommaren då jag har fått ett annat jobb som kan leda till längre anställning och känner att jag vill kunna ge 100% till det och, ni vet, ha tid för allt annat som jag vill göra.

Mycket har hänt under sommaren, vi kan ta det i ett senare inlägg.

Idag borde vi dock fira att min lillasyster börjar gymnasiet. Det är helt galet! I år är det ju tio år sen jag slutade gymnasiet och det är det året hon börjar. Jag känner mig gammal. Haha.

Okej, men hur ser första veckan ut då?

Måndag:
Fyra möten. Här går vi rätt ut. Haha! Som tur är bör de inte vara mer än en timma max. Ett ska börja just nu när jag skriver detta så vi får se när de ringer upp. Sjukt nervös över det.

Utöver det ska jag klippa video till mitt jobb och också jobba med min egna business lite.

Tisdag:
Ett till telefonmöte och sen fotografering inne i Stockholm. Ska bli så kul!
Sen blir det också massa videoklippning för måste få dem klara senast onsdags.

Onsdag:
En till fotografering inne i Stockholm och sen ett möte på eftermiddagen.

Torsdag:
Då har InoS sin summer workation på Lindö. Så det ska jag ut till. Kommer bli så himla mysigt. Det är Nathalie som äger ön där hon har massa djur och näst intill en självförsörjande gård. Jag längtar så mycket!

Fredag:
Jag är fortfarande ute på Lindö, och gosar med kattungar förhoppningsvis.

Lördag:
Sista dagen på Lindö, för mig, för jag måste hem. Vi har fest på gatan och jag missade den förra gången och känner att det är viktigt att grannarna vet vem jag är. De har koll på min sambo men vet väl bara att jag är hon med rosa håret. Haha! Så det blir socialiserig med grannarna och kräftfest.

Söndag:
Äntligen den tom dag. Då ska jag chilla och ta det lugnt.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.