Idag åkte vi äntligen iväg på vår semester. 10 stycken personer i ett hus, det ska bli så intressant och se hur detta ska gå 🙂 Vi befinner oss i Höganäs tillsammans med en del av Toms familj. Hans föräldrar är med och hans syster med sambo samt Toms ena moster med man och son samt sonens sambo. Sen har vi såklart två hundar med oss också.

Vid niotiden satte vi oss äntligen i bilen för att börja vår resa ner till Höganäs. Ett planerat stopp söder om Jönköping var planerat men alla kom inte. Toms moster och hennes man missade avfarten och upptäckte det först en mil efteråt. Så vi andra åt lunch tillsammans och bestämde att köra en fjärdedel till av vägen till Höganäs, där mötte vi äntligen upp med Toms moster. Sen blev det, nästan, karavan ner till vårt hus som vi ska bo i denna vecka.

Vi var ganska duktiga på att rotera körningen så det var skönt. Vi körde ungefär en timme var åt gången.

Efter att vi hade packat in oss åkte nästan alla iväg och handlade kvällsmat och frukost. Så vi kunde få något i magen efter en sådan lång resa. Kallrökt lax och färskpotatis har aldrig smakat så gott som då.

Jag kunde naturligtvis inte låta bli och gå runt och plåta växterna i vår trädgård. Framförallt när ljuset är helt magiskt här på kvällarna. Hoppas verkligen på denna sol VARJE DAG!

Vårt hus som vi bor i denna vecka. Fem sovrum, tre badrum och ett jättekök. Passar oss perfekt 🙂

Det finns också en bastu på tomten, inga fel 🙂

Känns lite Hobbit-inspirerat.

Ljuset! Väggen! <3

Efter maten och innan fotbollen passade vi på att busa lite med vovvarna. <3

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.