Igår var jag med Drivhuset och kollade på hockeymatchen mellan Örebro och Malmö. Vi fick vara i Berhns loge och blev bjuda på god mat och dricka. Att se matchen som om man vore hemma fast vi var där live var ganska häftigt. Jag har ändå varit i hallen (Nobelhallen, Karlskoga) mycket under när jag var liten. Men där fanns inget sånt då. Den enda ”logen” som fanns var ju typ pressläktarn osv.

För mig var det första gången som jag träffade några av ambassadörerna från Drivhuset, men jag var inte helt ensam om att vara ny så det var skönt. Verkar vara ett superbra gäng. Blir ju after school någon dag här de kommande veckorna också så då får jag förhoppningsvis träffa några fler.

Min gamla klasskompis från lågstadiet spelar i Örebro. Stackarn utvisades dock typ samma sekund som han hamnade på isen. I alla fall i samma sekund som jag märkte att han spelade. Så jag var ju tvungen att klicka av en bild på honom ^^

Örebro vann, det var tydligen viktiga poäng så nu behöver vi väl komma på alla matcher. Vet inte hur många som är kvar men några är det väl? Det är en på lördag iaf för vi skulle egentligen gått då men det var bara en av oss från Drivhuset som kunde då.

Det var en liten rolig dans som målisen bjöd på efter matchen. Tydligen lite av en tradition, det hade jag ingen aning om.

Att fota hockey var ganska svårt. Har aldrig gjort det. Hade med mig min minsta kamera och mitt största objektiv. Haha, det var dömt att misslyckas. Som tur var hade jag ju även med mig det objektivet som jag typ alltid har på kameran, så det fick sitta på mesta delen av tiden.

Nu ska jag hoppa i säng. I morgon ska jag fota i studio för första gången på typ 10 år! Ska bli sjukt kul. Kommer fota där både i morgon och på lördag. KUL!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. claratoll 3 mars, 2017 at 08:56

  Kul att de vann! Hoppas verkligen de ligger kvar i SHL till nästa år, är lite kris för dem just nu 🙁 Fina bilder hörrudu!

  Reply
  1. Caroline 3 mars, 2017 at 09:10

   Ja. Jag hoppas ju också att det kan bli lite derby då jag mer håller på BIK Karlskoga ?

   Tack! Ses snart! 🙂

   Reply

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.