Glad påsk!

Hoppas att ni har en fin påsk. Jag skulle ha fotograferat ett familjeporträtt igår samt ha ett bröllopsmöte med ett par som ska gifta sig i sommar. Men tyvärr så fick jag ställa in dem pga av vädret.

Så jag fick fotografera mina tulpaner istället. Vi får hoppas att det varma vädret och solen snart är tillbaka 🙂 Fick också tid till tvätt och lite fix av hemsidan, jag har ju slagit ihop min hemsida med min blogg så det är lite att fixa med för att allt ska se ut som jag vill. Det är kul att fixa själv. 🙂 Måste dock lära mig lite mer känner jag. Vill ju exempelvis lägga in min nya logga men vet inte hur jag ska göra, haha!

På kvällen så var vi hemma hos mina föräldrar på lite påskmiddag och snart ska vi göra oss klara för att åka hem till Toms föräldrar. Där bjuds det med på påskmat och så ska jag och Toms mamma Karin gå igenom min bokföring. Karin hjälper mig med det och det är så himla skönt att få hjälp med det.

Förresten, ni har väl inte missat att boka mig som fotograf inför studenten? Här hittar ni mer information om det.

Canon 6D + 50mm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 1.4 / Slutare 1/200 sek
Canon 6D + 50mm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 3.2 / Slutare 1/200 sek
Canon 6D + 50mm + reflexskärm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 3.2 / Slutare 1/200 sek
Canon 6D + 50mm + reflexskärm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 2.0 / Slutare 1/200 sek
Canon 6D+ 50mm + reflexskärm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 2.0 / Slutare 1/200 sek
Canon 6D + 50mm + reflexskärm – Inställningar: Iso 100 / Bländare 2.0 / Slutare 1/200 sek
Gillar ni när man får veta vilka inställningar jag har använt till bilderna?

Isåfall kommer jag nog fortsätta med det. Tycker själv att jag lärde mig mer med det från andras bloggar när jag var nybörjare 🙂

Jag har sen jag skrev inlägget förstått att det inte går att kommentera på just detta inlägg. Himla konstigt men så är det 😛 Ni kan gärna svara på min fråga i ett annat inlägg eller skicka det på insta (@carolinefrankesjo) eller twitter (@carolinefk)

(Visited 6 times, 1 visits today)