Kom på att jag idag firar en vecka som egen företagare. Det har jag firat med att ha jobbat som fotograf idag och bland annat fotograferat Tilde de Paula Eby och fått höra lite om hennes bakgrund och sen har jag fått en bröllopsbokning i september så jag har skickat ut min första faktura.

Woho! Det får gärna fortsätta i den här takten 🙂 Gärna snabbare 😛

Så letar ni efter en fotograf så boka mig! =D Kolla in på carolinefrankesjo.se 🙂

 

 

Tilde berättade om sin livsresa. På bilden ovan så ser vi en bild på henne och hennes mamma bara några veckor innan statskuppen i Chile. Hennes familj var en av de som Harald Edelstam hjälpte ur landet och tillslut fick komma till Sverige. Hon belyste hur mycket mer annorlunda det var att komma in i Sverige då än vad det är idag. 

Efteråt så satt hon kvar länge och signerade böcker och pratade med elever som hängde kvar. Såklart köpte jag en bok 🙂

Mer bilder från föreläsningen och resten av Campusmässan kommer senare i veckan!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.