Denna eftermiddag/kväll har jag spenderat i Solna och jobbat tillsammans med Corinne. Vi har befunnit oss på The Winery hotel där vi har jobbat med våra respektive projekt och content. Jag älskar verkligen konceptet med coworking och har svårt att avsluta för dagen. Just nu, när jag börjar skriva detta inlägg är klockan över 18:30 och det betyder att jag borde vara på pendeln hem för att inte kommer hem allt för sent. Men det är så skönt med ett miljöombyte och att få jobba med andra som också gör det jag gör. 

Så här har jag suttit nu och jobbat, mellan varven bytt några ord med Corinne, lånat hennes kamera inför ett inlägg som kommer senare och bara fått saker gjort. 

Jag hoppas kunna avsätta lite mer tid för detta i sommar men nu är det inte lång tid kvar tills vi ska på semester så då får det nog bli studion i princip varje dag fram till dess. Sen åker vi äntligen ner till Skåne för lite semester. Ska bli så skönt! Vet ni några platser vi inte får missa medans vi är där nere? 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.