Blomsterpill med Hanna är en workshop som Hanna Wendelbo håller i. Vi fick en förkortad version under InoS Winter workation i Åre den 28-31 januari. Där lärde hos oss om hur man gör blomstermandalas. Det var ett väldigt mysigt sett att börja sin morgon.

Vi befann oss i yogasalen på Holiday club vilket hade fint ljus och en fantastisk utsikt över Åresjön. Allt var väldigt harmoniskt.

Hanna gick igenom lite innan hur man ska tänka när man bygger upp en mandala och vad man kan göra med olika appar osv för att få mer effekt i sina bilder.

Efter det fick vi gå och hämta blommor och sätta oss med vårt pill. Till vår förfogande hade vi de blommor som ni ser i bilden här ovan samt olika tyger. Hanna hade med svarta tyger men i salen fanns även benvita filtar, som jag använde, och oranga filtar.

Let the blomsterpill begin

Här är mina skapelser. Jag ville inte använda mig av så mycket färg. Det ledde dock till lite av en begravningskänsla. Haha! Men detta var ju bara övning.

Efteråt så la vi alla våra blommor på ett av Hannas tyger så hon kunde slänga dem enklare.

Det blev som ett collage av våra mandalas. Jag tycker att det blev väldigt vackert.

Sen gick hon ner till sjön och släppte ut det på isen. Efter att vi varit ute och käkat samt upp på berget, se bilder från det här, så gick vi ner till sjön för att se om det låg kvar. Det gjorde det. Blommorna hade börjat frysa och det fanns även vissa blomblad som hade frysta snöflingor på sig. Så fantastiskt.

Hanna kunde inte sluta blomsterpilla så hon arrangerade lite i snön innan hon tog lite fler bilder. Visst ser det fantastiskt ut? Och så Åreskutan i bakgrunden samt hotellet som vi bodde på när vi var där 🙂

Vill du läsa mer om min resa till Åre så finns ett inlägg här.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.