Under min resa till Åre den 28-31 januari i år, 2018, så passade jag på att fotografera bergen från Åreskutans ena hotell samt Åresjön. Att vara uppe i bergen så där är så rofyllt och jag längtar tillbaka. Skulle vilja åka upp på sommaren också. Vi kom tyvärr inte hela vägen upp till Åreskutans topp då vi råkade hamna på fel lift och insåg att vi inte skulle hinna upp och ner för den andra innan vi var tvungna att vara tillbaka på hotellet. Vi var också osäkra på om liften skulle vara på när vi väl ville ta oss ner.

Utsikt från Åreskutan

Visst är det vackert? Jag kan inte låta bli att posta typ alla bilder även om jag vet att många ser likadana ut.

Omgiven av bergen

Efter det gick vi som sagt ner till Åresjön. Det var minst lika vackert där. Och mäktigt att stå ute på sjön, jag har väldigt stor respekt för vatten så det är alltid läskigt att gå ut på is men man tänker inte ens på att det är en sjö, känns mer som man är ute på en stor åker eller något liknande.

Jag avlider lite av hur vackert det är! Ingen i Åre som vill ha besök snart? Eller kanske i sommar?

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.