Under de senaste månaderna har jag jobbat med valrörelsen. Försökt få fler att gå och rösta. Det har gjort att bloggen och mycket i mitt liv blivit bortprioriterat. Men jag hoppas kunna vara tillbaka nu. Nu kan jag äntligen lägga 100% på mitt egna företag igen (eller iaf 90% fram till oktober) och jag kickstartade det med att åka in på coworking tillsammans med andra som är medlemmar i InoS och det var så himla givande. Det är alltid så himla skönt att sitta med andra när jag oftast sitter ensam hemma, som jag gör just nu. Oftast gillar jag det men det är skönt att få komma ut och vara lite social med andra och diskutera idéer osv.

Så himla kul att sitta och jobba med dessa grymma personer! Det var Sofia, Johanna, Tina, Cecila och Mona som var med denna gång. Så himla grymma människor med mycket idéer och företagsamhet.

Jobbar du ensam? Brukar du se till att träffa andra som också jobbar ensamma? Vart brukar ni isåfall ses?

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.