Mellan den 28 januari till den 31 januari var jag i Åre tillsammans med Influencers of Sweden. Vi hade en Workation där. Det är en semester som man jobbar på 😛 Work+vacation= Workation. Smart va? Det är något som jag gärna skulle göra oftare <3

Vi smygstartade redan den 27 januari med att ta nattåget upp till Åre. Nästan halva gänget åkte upp med det tåget. När vi från Stockholm, som hade bokat tillsammans, kom ombord så hade någon tagit vår kupé. Men det var ingen där utan allt vi såg var typ ett par kängor och en resväska. Så vi sökte upp konduktören för att se om vi kanske fått fel på vår biljett eller något sånt. Konduktören sa då att vi inte fanns med på hens lista :O

Det hela redde dock ut sig när Emilia, en medlemmarna, kom tillbaka från bistrovagnen så visade det sig att det var hon som hade satt sig i den kupén fast hennes biljett var för den andra kupén. Så när hon hade visat sin biljett så hade våra namn konstigt nog försvunnit från konduktörens lista. Antagligen räknades vi redan som att vi var på tåget. Haha! Så himla dumt system, och att konduktören inte heller kunde säga vem som hade checkat in där. För då hade vi ju fattat vems sakerna var. Oh well, vi kom iväg iaf.

Gick smärtfritt att åka upp. Folk ville lägga sig typ på en gång efter att vårt tåg avgick så vi bäddade i ordning och la oss för att sova. Gick ganska bra, rekommenderar ändå nattåg upp, men skulle rekommendera att ha sovsäck eller nått sånt även om du får med det i din bokning. Kudden var väldigt mjuk och täcket var ganska litet.

Let the workation begin!

I Östersund blev vi väckta av tågpersonalen och fick frukost och någon timme senare var vi i Åre.

Tyvärr var inte våra rum klara när vi kom till Holiday Club och jag var lite för nervös att lämna mina saker, även i ett säkert skåp, så jag höll mig inne typ hela dagen. Jobbade med bilder, planerade och surfade. Vi hade också tillgång till spat så jag passade på att gå dit, simmade lite med Johanna och hängde i bubbelpolen med Clara. Dock hade inte bastun öppnat än och jag hann aldrig in dit. Sitter nu på listan över sånt som jag ska hinna med nästa gång jag kommer dit. Japp! Jag SKA dit igen. Antingen om det blir nästa år med InoS eller om det blir på annat sätt.

På kvällen blev vi officiellt välkomnade på plats av Linda. Hon berättade lite om hur upplägget kommer vara för vår Workation och uppmanade folk att skriva upp sig på vår ”grid” där man kunde hålla 20-30 minuters föreläsningar, workshops osv. Jag skrev aldrig upp mig men kommer kanske göra det nästa år. I år ville jag mest känna in hur det kunde vara för de som föreläste och lite hur folk la upp sina föreläsningar osv.

Dagen avslutades med middag och detta här ovan var efterrätten. Gräddfilsparfait. Det var något helt nytt för mig 😛

Mitt rum på Holiday Club

Jag fick två rum på hotellet. Tyvärr så glömde jag att fotografera det nya rummet som jag fick efter en natt i det första. Så jag har tyvärr bara bilder på det första rummet. Det var mysigt, det var liksom som man tänker att ett rum ska se ut i fjällen. Det andra var lite mer modernt men ändå med en touch av fjälliv.

Mysigt va?

Utsikten fick jag dock från båda fönstren <3 På denna bild direkt under här så fick jag denna utsikt som du kan se på bilden nedan.

Och sen fick jag denna utsikt, som du kan se på bilden ovan ^ <3

Dags för Grid!

Sanna inledde med att prata om ledarskap och framförallt om hur man måste kunna leda sig själv för att leda andra.

Tyvärr så fotograferade jag inte alla föreläsningar, jag ville ju vara med och lyssna också.

Pratade om hur jobbar i sitt företag och hur hon har byggt upp det. Det var så inspirerande. Hon jobbar i en väldigt smal nisch, slow fashion, vilket också är hennes bloggnamn. Hon har bland annat formgett Fatta-smycket. Det hon har runt halsen, jag tror nog att du har sett det. Om inte, kolla in Fatta här.

Maryem höll i två olika föreläsningar. Dels om hur det är att jobba på ett företag som använder sig av influensers som en del av sin marknadsföring och sen pratade hon om SEO. Något som jag verkligen behöver lära mig mer om. Om ni också behöver lära er mer om sånt så bloggar hon om det här.

Blomsterpill med Hanna

Hanna hade en lite längre workshop där hon lärde ut hur vi skulle göra och tänka när vi gör blomstermandalas. Det var väldigt rofyllt att bara sitta där med blommorna och bara vara in the moment. Tyvärr så hade jag inte tålamod nog att sitta på golvet med samma sak för länge. Men gjorde lite olika saker, dock inte så mycket mandalas.

Innan vi satte igång passade jag på att bara fotografera blommorna. Jag älskar blommor alltså.


För mycket begravningskänsla? Jag vet, haha! Men alltid en början. Får nog sätta mig ner hemma och göra det ensam någon dag. Vill du se mer bilder från workshopen med Hanna så finns ett inlägg här.

I slutet av hennes workshop la vi alla våra blomblad på samma tygbit så det skulle bli lättare att städa. Visst blev det ganska coolt?

Och detta är bara en liten del av alla blomblad från workshopen. Längre ner i inlägget kan du se hur det blev när hon spred ut det på sjön.

Vi hade utsikt över sjön från salen vi satt i. Så vackert! <3

Skotertur bland bergen

En av dagarna fick vi möjlighet att följa med och köra skoter. Jag hade aldrig åkt skoter så jag signade upp mig DIREKT! Detta kunde jag ju inte missa!

Foto: Hanna Wendelbo

Fler bilder hittar ni från ett tidigare inlägg som jag har skrivit, läs det här.

Upp på Åreskutan

Dagen innan vi åkte hem passade jag och Hanna på att ta oss upp på Åreskutan för att ta kort på bergen och utsikten. Vi stötte på lite problem, men fick vackra bilder ändå. Vi tog oss även ner till sjön och tog bilder där.

Vill du läsa mer om hur det gick när vi skulle upp till toppen på Åreskutan så läs om det här. Där kan du också se många fler vackra bilder från bergen och sjön.

Yrke: Influencer

När vi var uppe där så släppte Linda sin första bok så självklart hade hon en liten smyglanseringsfest för oss som var där uppe. Titta så stolt hon är. Jag har ett helt inlägg fyllt med massa fler bilder. Det kan ni hitta här.

Tack för boken Linda! <3

The end of workation

Tillslut var vi tyvärr tvungna att åka hem. Sista timmarna satt några av oss och jobbade ikapp sånt som vi inte hade hunnit göra pga haft för mycket vacation och för lite work 😉 Haha, så kan det gå men det var det värt. Vi hade en superfin vistelse där.

Här finns också lite länkar från andra som var på plats:
Alexandra Bylund
Amanda Matti
Ann-Mari Darj
Christian Muda
Clara Löfvenhamn
Daniel Rydén
Emilia Westerström
Hanna Wendelbo
Helena Gunnare
Jacqueline Wester
Katarina Jansson
Katarina Wohlfart
Linda Hörnfeldt
Linnéa Edmark
Maja Hurtigh
Malin Lundskog
Therese Wiksten

Tack till Influencers of Sweden (framförallt Linda och Sara som dragit det stora lasset), Holiday Club, Skistar och Åreguiderna för en fantastisk vistelse! <3

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.