Remember, remember the fifth of November

God morgon, eller god eftermiddag snarare!

Fy fan vilken skitdag jag har idag! Det är därför jag skriver så sent. Jag vaknade supersent och kunde inte ta mig ur sängen. Men nu är jag uppe och har precis käkat frukost. Det är ju fan pinsamt när en hel dag försvinner så här. Framförallt eftersom det verkar ha varit en solig dag. Det är säkert därför som jag känner mig som skit, för det känns som jag har slarvat bort en hel dag.

Igår var en mycket finare dag, iaf för mig. Inte vädermässigt 😛 För igår hängde jag med Maja i princip hela dagen. Vi shoppade, jag alldeles för mycket men allt var sånt jag behövde så jag vägrar ha dåligt samvete. Vi pratade mycket om det, hur många pratar om att en unnar sig saker eller exempelvis mat för att det är en värd efter träning, löneförhöjning eller vad det nu kan vara. Framför allt kvinnor verkar ha detta ”unna-sig-symptom”. It needs to stop! Kan vi inte bara få göra saker för att vi vill och inte för att ”unna oss”. Vilka män säger att de unnar sig saker?

Det är som att kvinnor ofta måste förlåta sig själva för att vi gör något som vi gillar. Fuck that! Sluta unna er och bara gör!

Anyhow, vad händer idag?

Idag ska jag umgås med Maja igen. Vi är lite så, vi umgås ibland ganska intensivt och sen gör vi saker på varsitt håll och sen umgås vi igen. Hur vi än umgås, för oftast har vi en ”normal” relation till vår relation, så kan vi alltid lita på att vi har varandra. Det är så himla sjukt egentligen när en tänker på det. Att det faktiskt finns en sådan människa, som jag kan lita helt och fullt på, som känner än in i benmärgen liksom. She’s my person!

Så vi ska gå på bio idag och sen i morgon blir det att simma.

Vad ska ni göra idag?

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.