God morgon och glad andra advent (eller vad en säger)!

20 dagar kvar till jul. Börjar ni känna stressen? Eller är ni redan klara med allt?

Vilken lång dag det blev igår! Herregud! Vi vaknade ju med att få åka till sjukhuset, det kan ni läsa om i gårdagens inlägg. Det var ju vid 8 på morgonen. Vid 2.20 tror jag att vi gick och la oss. Varför ens? Så dumt!

Aja, jag hade iaf en mysig kväll med Maja igår. Hon var här och vi käkade tacos och bara snackade massa skit. Det är sånt en verkligen behöver ibland.

I dag är sista dagen innan jag går tillbaka till jobbet. Det börjar verkligen kännas i kroppen nu. Jag börjar bli ordentligt nervös, men det kommer nog gå bra 🙂 Jag ska försöka att ha en lugn första vecka så jag kan komma in i rutinerna ordentligt.

Vad händer idag?

Idag ska vi till Karlskoga och fira Toms lillasyster som fyller år i morgon. Så vi ska fira henne idag. Det ska bli mysigt.

Så ska jag lämna av några julkort till Lucas familj, äntligen. Vi har verkligen dragit ut på den processen. Men så himla fina julkort alltså! Det kommer jag nog erbjuda i fotofirman nästa år.

Ni vet väl det? Att jag plåtar? Jag kommer dra igång det mer ordentligt i februari. Ni kommer höra mer om det efter nyår 🙂

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.