God morgon. Eller snarare, god förmiddag.

I natt spenderade jag några timmar på kvinnoklinikens akutmottagning. Fy fan alltså! Vid typ halv elva igår så hade jag så ont av den här jäkla mensen att vi fick åka in till akuten. Jag kommer skriva mer om det i ett eget inlägg för det blev så himla långt i förhållande till hur långa dessa morgonuppdateringar kommer vara.

Jag spenderade gårdagen med att gå lite på stan och på kvällen, innan jag fick så jäkla ont, så kollade jag på apples event där de visade den nya Macbook Pro. Det kommer jag också skriva om i ett eget inlägg.

Vad händer idag?

Idag så ska jag upp till apoteket och hämta ut medicinen som jag fick i natt av läkaren. Jag är skitnervös att jag ska få så ont i morgon. I morgon så är det ju högskoleprovet och Winnerbäckkonsert och jag vill verkligen inte vältra mig i smärtor då.

Sen ska jag nog tvätta lite och sånt där. Köpa lite snacks inför högskoleprovet.

Vilka mer ska skriva högskoleprovet i morgon? Jag kommer att skriva i Långhuset på Örebro Universitet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.