God morgon!

Idag kommer jag att starta dagen på samma sätt jag startade den igår och på samma sätt jag avslutade den. Sen hoppas jag bli lite mer produktiv resten av dagen.

Är det någon av er livmoderbärare som läser min blogg som kan hjälpa mig med en sak? Jag har, efter flera år utan, fått igång min mens igen. Jag har alltid haft väldigt ont då. Och det har jag verkligen nu! Det gör ont bak på ryggen och ner i låren. Har ni några tips?

Vad händer idag?

Lugn dag, jag hoppas göra något mer än ligga i sängen. Ikväll har jag iaf ett telefonmöte som jag ska vara med på. Sen får vi se. Kanske tvätta lite. Jag hoppas verkligen att värken ger med sig så jag orkar.

Oh, well, nu ska jag se klart på mina avsnitt. Puss hej!

(Visited 1 times, 1 visits today)

0 Comments

 1. Jette 26 oktober, 2016 at 10:15

  Härligt att den kommit igång men kan också vara ett helvete. Jag brukade använda vetekuddar på den tiden det begav sig. Det + alvedon hjälpte hyfsat! Kram
  PS. Kul att läsa hur det går för dig! Hoppas du tar det försiktigt så vi ses snart igen! DS

  Reply
  1. cloudiline 26 oktober, 2016 at 10:55

   Oh, just det. Vetekudde, en sådan har jag ju. Ska testa det. Har tagit en alvedon och en Ipren och det har hjälpt en smula. Det går att andas, haha!
   Vad roligt att du gillar att läsa, det är kul med dina kommentarer 🙂

   Reply
 2. Sofia 26 oktober, 2016 at 13:40

  Vid jobbig värk tar jag två alvedon och en Ipren ca 3-4 ggr/dag. När den var som värst fick jag pronaxen utskrivet men jag tror att det kan finnas receptfritt. Naproxen finns också, typ samma. Det finns bra tabletter med morfin i men då måste man kämpa ganska hårt hos vårdcentralen och det har jag aldrig orkat men en vän till mig fick dem.

  När vi ändå pratar mens vill jag slå ett slag för menskoppen. Jag körde tampong förut men det var för jävligt att hålla på och byta när jag hade så ont att hela könet kändes blåslaget. Koppen ska bara bytas två ggr/dag och slemhinnorna torkar inte ut. Asbra!

  Reply
  1. cloudiline 26 oktober, 2016 at 13:49

   Ja, naproxen tog jag förr. Det var dock inte på mitt recept. Jag har tagit alvedon och ipren nu för två timmar sen. Hjälper lite, jag kan ta mig ur sängen nu. Men jag tänker, funkar det inte så tänker jag jobba hårt för att få naproxen, för det har ju hjälp förut.

   Ang menskopp. Jag är väldigt positiv till att det finns. Jag har dock alltid varit nervös inför tamponger så jag är ännu mer nervös inför menskopp. Så det får nog dröja tills jag känner mig bekväm med det. Och när mensen är igång ordentligt.

   Men grymma tips! Tack!

   Reply

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.