God morgon!

Vad gör jag uppe så tidigt på en lördag kanske ni undrar? Det är pga herr Björkman. Det är mina föräldrars hund som bor hos oss under helgen för att se om det är något som han och vi klarar av för deras andra hundar har och ska snart börja löpa och då vill vi inte att han ska vara nära dem. Det kan bli lite missöden då.

Kan vi prata lite om gårdagen? Herrejisses vad trött jag var. Det är fortfarande så förvånande för mig att jag blir så här trött. Tempot jag höll denna vecka är ingenting jämfört men hur det brukade vara. Jag antar att jag fortfarande måste lära mig vart min gräns går. Jag trodde att jag visste vart den gick men tydligen inte.

Hur känner ni när det är dags att varva ner och återhämta sig.

Vad händer idag?

Idag så ska jag förhoppningsvis upp på stan och kolla efter lite julklappar med Maja en liten stund iaf. Sen blir resten av dagen myshäng med Björkman.

Sen ska jag försöka få klart lägenheten med juldekorationen 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.