God morgon på er!

Jag är så trött att jag känner mig illamående. Igår så var det fullmäktige och det fortsätter idag också. Jag vill bara vara hemma men jag måste ju lära mig att ha normala arbetstider osv igen så det är bara att bita ihop. Att bli väckt av sin sambo klockan 05.00 var väl ingen hit heller. Han kommer befinna sig i Stockholm i dag på internetdagarna. Låter väldigt kul, men jag är tacksam över att jag inte behövde gå upp då.

Igår var jag också på en bloggträff som anordnades av Influencers of Sweden och det var så himla kul att få träffa andra som också sysslar med bloggar även om de har sysslat lite längre. Min lilla bebis (bloggen) är ju inte så gammal. Jag kommer lägga upp ett inlägg om det lite senare idag.

Jag fick också iväg julkorten på Lucas, ni kan se dem på min hemsida, det blev så himla bra. Vill fotografera ännu mer och blir mer och mer pepp på att jag förhoppningsvis kan dra igång det lite mer i vår 🙂

Vad händer idag?

Idag är det fullmäktige hela dagen. Troligtvis längre än vad som är satt tid, vi är menade att sluta kl 17 men jag tror att vi kommer dra över. Vi ligger redan efter.

Under lunchen idag så blir det lunch med finaste Maja. Vi kommer typ ses varje dag denna vecka känns det som.

Nej, nu borde jag gå upp ordentligt.

Hur ser er dag ut?

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.