Idag så hade Wacom en inspirationskväll på Scandinavian photo på Vasagatan här i Stockholm. Jag hade sett fram emot det hela veckan så idag ville jag bara att dagen skulle vara över så snabbt den kunde. Haha! Min vecka i studion har inte varit superbra så jag behövde verkligen få påfyllning om varför jag gör det jag gör. Elin gör mig alltid så inspirerad! Sen var det en stor bonus att hänga med Linda och Jackie som också ger en påfyllnad av energi!

Jackie ska ha barn i höst och Linda ville verkligen känna på mage när jag tog bilder på dem. Så här kommer en liten bildserie som jag liksom inte kunde låta bli att ta med här i bloggen. Haha! Gullisar <3

Tillslut fick vi ändå till fick vi ändå till en bra bild på dem. Även om de ovan är fina också <3

Efter att vi hade suttit och snackat en liten stund, plus fått en varsin macka och smoothie, gick vi ner och lyssnade på Elin. Då hade det hunnit blivit så fullt så vi hamnade typ längst bak i publikhavet 😛

Elin var jätteduktig! Mycket fick jag bekräftat, typ hur jag bäst ljusar upp bilder osv. Hon gick igenom det på ganska grundläggande nivå så det hade ju passat perfekt för dig som inte är helt ny men som börjat använda photoshop och vill få en mer fördjupning. Dock hade hon en bild med grålager som jag alltid har funderat över hur det egentligen funkar. Så efter föreläsningen var klar så satt vi kvar och väntade på alla som ville prata med henne sen passade jag på att fråga och i helgen ska jag nog prova det på en bild som jag jobbar med just nu.

Linda frågade ut Elin också. Ser ni fokuset i Elins ögon? Där är passionen <3

Tack för en fin eftermiddag/kväll tjejer! Jag behövde den massor!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Jacqueline 18 maj, 2018 at 08:31

  hahahah ååh vad roliga bilder! det syns så väl att jag inte är helt van vid den där ”känna på magen” grejen haha! xD

  Reply
  1. Caroline 18 maj, 2018 at 09:05

   Haha! Det syns ja 😅 Men samtidigt ska en väl inte behöva vänja sig heller? Eller? 😘

   Reply

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.