Min turné är äntligen igång. Första stoppen blev hos Quality Box Hotell i Linköping där vi hade medlemsträff för Influencers of Sweden. Det var så himla härligt att få umgås med dem irl då vi oftast umgås online. Ibland när man umgås på det där sättet, så intensivt, man vill få ut så mycket som möjligt av att ses så blir det att man glömmer att ta upp kameran. Så blev det för mig denna gång. Jag hade så mycket att prata om och så många som ville prata med mig.

Men några bilder har jag såklart att bjuda på <3

Efter att alla kom på plats så skålade vi in dygnet tillsammans. Albin, som ansvarade över hela eventet såg till att vi fick veta lite mer om vad som skulle hända under dygnet. Vi passade även på att lära känna varandra lite mer.

Här är det fantastiska gänget som var på plats <3 För mig var det många välbekanta ansikten men endel var helt nya, det var väldigt roligt. Det är så himla fint att se hur vi växer. Detta är såklart en bråkdel av alla medlemmar.

Linda var med och sjukt pepp på det kommande dygnet. Vi bilade ner tillsammans och hade ett helt äventyr på bara de milen.

Jag blev helt kär i den här soffan. Stor och bra att sitta i. Jag ville ta med dem hem <3

Clara var där och hade med sig sin hund Zero. Så himla gullig. Jag gillar verkligen att hotellet var djurvänligt så både hon och Linda kunde ha med sina hundar.

Efter vårt lilla mingel blev det dags för middag. Vi fick äta deras avsmakningsmeny som innehöll fyra rätter.

Först ut var risottobollar. Jag är inte superförtjust av risotto men dessa var väldigt goda.

Som andra rätt fick jag friterad avokado på bröd. Det var det bästa på hela kvällen! <3 De andra fick morötter av någon slag men det tål inte jag så då fick jag detta istället.

Huvudrätten var det här. Vet inte exakt var det var faktiskt. Hörde inte den presentationen. Men någon typ av kött iaf, tror det var fläsk. Sen var det typ potatis och kål. Gott var det iaf.

Till efterrätt fick vi vitchokladkräm med mangosorbé. Det var så himla gott! <3

Snygga lampor i taket välkomnade oss in på hotellet. Detta var liksom i taket men det återspeglades i vissa fönster och det gav en effekt av att det stod Hello! lite överallt i lobbyn.

Efter middagen var jag så slut. Men jag ville få någon bild från rummet. Haha, och allt ni får se är detta. Detta är en bild som jag tog under 30 sekunder för att få det där ljusskenet. Jag gillade verkligen den där hyllan men den var snyggare i verkligheten än på bilden.

Dagen efter hängde de flesta av oss i spa-avdelningen och efter lunchen så hade vi workshops. Allt detta glömde jag att ta kort på men det kommer säkert finnas i andras bloggar. Jag har länkat till några här i själva inlägget.

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. claratoll 2 maj, 2018 at 09:07

    Sååå himla fina bilder!!!

    Reply

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.