norreskog-4482

Ut på äventyr

Jag har längtat så mycket efter de här kommande veckorna. Det kommer vara full fart de närmsta 14 dagarna. Det känns som om jag ska ut på turné typ. Så jag tänkte, eftersom det känns som om jag ska ut på turné, varför inte göra det till en. En fototurné.

De kommande två veckorna ska jag besöka Linköping, Karlskoga, Örebro, Sunne och Karlstad. Jag kommer åka bil så jag kommer kunna stanna på ställen på vägen så vore ju superkul att få klämma in lite fotograferingar. <3

Så här ser det ut för mig:

Fredagen den 27 april åker jag till Linköping. Jag har just nu nästa hela dagen ledig. Ska vara på plats på ett event som börjar 16.30. Så innan dess har jag tid at fotografera dig som bor i Linköping eller någonstans mellan Södertälje och Linköping.

På lördagen, 28 april lämnar jag Linköping. Mitt event håller på till 15.00 så efter det kommer jag bege mig upp mot Karlskoga. Då kommer jag åka någon av dessa vägar. Bor du längst vägen och vill bli plåtad av mig, hör av dig helst innan torsdag den 26 april, alltså nu på torsdag.

Ingen av vägarna är valda utan det är google som valde åt mig.

Söndagen, 29 april, spenderas i Karlskoga. Då fotograferar jag gärna någon <3

Måndagen, 30 april, kommer jag att vara både i Örebro och Karlskoga. Har eftermiddagen planerad men finns tillgänglig för foto i någon av de städerna på förmiddagen.

Tisdag, 1 maj, tillgänglig i Karlskoga och/eller Örebro, med omnejd, hela dagen för foto.

Onsdag, 2 maj, åker till Sunne någon gång under dagen. Tillgänglig för foto för dig som bor mellan Sunne och Karlskoga. Jag behöver vara på plats på mitt hotell i Sunne senast 16.00 så innan dess går det super att boka in en fotografering.

Sen är jag helt upptagen 3-5 maj. Men! 6 maj finns en ledig förmiddagstid tillgänglig i Karlskoga-området.

Och hej! Om ni har grymma ställen jag bara inte får missa under min turné så hojta gärna i kommentarerna. Jag gillar storslagna landskap, gammal betong och rosa blommor <3

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: