Vi har skaffat ny bil!

Åh, hörni, förra veckan berättade jag på Instagram att vi äntligen har köpt bil. Sen vi flyttade till Södertälje har vi känt att det är något som vi saknar. Absolut INTE i pendlingssyfte eftersom vi bor i Stockholm, alla som på något sätt inte har ett riktigt syfte till att ta bilen bör ta kollektivtrafiken. Det finns så många anledningar till att jag tycker det.

Det vi dock har känt att vi saknat är att kunna åka ut på lite äventyr, åka och storhandla samt typ åka och slänga återvinning osv. Småsaker kanske men något som har begränsat oss. För mig har det också varit begränsande i vilka typer av fotouppdrag som jag skulle kunna ta. Det är inte alltid superlätt att få med all utrustning på kollektivtrafiken.

Vad har vi köpt för bil då?

Jo, en LILA Cactus Citroën. Fattar ni? Den är lila. Så himla fin! Det roliga är att jag har fördömt den bilmodellen, aldrig  att jag ska köpa en sådan bil, som är så ful. Haha! Men denna är riktigt fin! Vill ni se den? Kolla här nedan pronto ⬇️

 

 

 

 

Vad tycker ni?

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: