Caroline-Frankesjo-WashedOutMatte-2018--6_web_web

Jag har något att berätta!

Jag har en så rolig nyhet att berätta. I början på året så satte jag ett mål som jag hoppades att jag skulle nå lagom till hösten. Nu har jag nått det. Kan vi ta en liten paus att fira det innan jag går in på vad som var målet?

Jag har fått en stor kund. En såpass stor kund att jag kan välja att jobba med fotografin på heltid från och med nu. Fattar ni hur stort det är? Jag hade som mål att kunna försörja mig som fotograf på heltid vid årets slut. Istället får jag gå i mål redan vid första kvartalet. Vilken dröm!

För er som undrar, ja, jag kommer fortfarande kunna ta vilka fotojobb jag vill så det är bara att fortsätta med förfrågningarna. 😀

Vad betyder detta för mina studier? Jag har valt att hoppa av skolan. Ett dumt beslut kanske vissa tycker men jag tror på att följa sitt hjärta. Jag gör det jag älskar just nu, det är underbart <3

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: