Caroline-Frankesjo-2018-6919_web_web

v12

Alltså, det går för fort nu. Jag hinner inte med. Sorry att jag inte uppdaterar tillräckligt bra! Det ska bli bättring under veckan förhoppningsvis. Jag har dock hemtenta så vi får se hur det går med det. Jag hoppas dock kunna hinna skriva klart den redan idag. Den ska inte vara så lång. Så vore skönt att skriva klart det mesta idag iaf och sen bara kunna använda resten av veckan till att komplettera den innan den ska lämnas in.

Jag har också börjat med Bullet Journal – igen – så detta är veckan upplägg även i den.

Vad händer vecka 12 då?

Måndag

Obokad dag. Jag kommer ägna dagen åt tentan främst och sen kommer jag försöka hinna skriva de blogginlägg som jag skulle ha skrivit förra veckan men inte hann. Så ni får lite mer roligare inlägg än vad jag ska göra.

Idag fyller min lillasyster 16 år också. HELT F*CKING GALET! Sluta! Nu sätter vi henne på paus, hon får inte bli äldre! Samtidigt så längtar jag så tills hon blir vuxen.

Tisdag

Jag har fått erbjudande om ett jobb, som är lite annorlunda utformat och idag ska jag iväg och testa att jobba där och se hur det funkar. Jag är galet nervös men det känns som ett bra team. Jag lovar att berätta mer om det när allt antingen gått i hamn eller åt helvete 😂

Onsdag

Just nu obokad. Så om det finns något kvar att göra på tentan så blir det att skriva klart den då.

Torsdag

CoWorking med InoS. Vet inte vart vi ska vara än. Någon som vet något bra coffice-space i Stockholm? Gärna med goda kommunikationer. Behöver nog boka in plats redan idag, måndag, när jag skriver detta.

Fredag

Tentan ska in senast kl 15.00. Så finns det saker att göra, så är det dags nu. Haha! Efter att tentan lämnats in åker vi till Örebro och Karlskoga. På kvällen ska jag hem till Maja och käka middag. Ska bli jättemysigt 💕

Lördag

Då ska jag fotografera ett dop i Karlskoga.

Söndag

En till liten plåtning sen hoppas jag hinna till Örebro och fira Stina. Alltså! På riktigt, någonstans måste jag få in den viktigaste personen i mitt liv! Jag löser det!

Gillar ni att jag har med uppslaget på min Bullet Journal?

Så, en ganska så hektiskt vecka, men det löser vi! Eller hur? Nu dyker vi in i den!

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: