Vad hände förra veckan egentligen? Det var fullrulle hela veckan kändes det som. Ni kommer få lite inlägg under veckan som kommer, förhoppningsvis. Haha!

Vad tycker ni om bilden på Haylie som jag plåtade i slutet på förrförra veckan? <3 Det kommer upp ett eget inlägg om det senare 🙂

Jag tänker att vi dyker in i den vecka vi är i genast, eller vad säger ni?

Måndag

Idag har jag en lugn dag och laddar upp och förbereder inför vecken. Ska också göra bokföring. SÅ TRÅKIGT!

Tisdag

Skola, kommer typ vara det enda jag gör denna dag.

Onsdag

Plugga tillsammans med min basgrupp inför en muntlig redovisning som vi har på fredag. Blir så nervös av det. Har inget emot att prata inför folk men hatar det i skolan. Vet inte varför. Känner mig nog mer osäker där.

Torsdag

Jobba. På torsdagar jobbar jag alltid i stan.

Fredag

Redovisning i skolan. Direkt efter ska jag på ett möte på andra sidan stan. Så jag får kasta mig ner till pendeln för att hinna i tid. På fredag börjar också min hemtentaperiod igen. Ångest. Jag är så trött på skolan.

Lördag

Har ett möte inför ett jobb. Resten av tiden bör gå till att skriva tentan.

Söndag

Skriva tentan halva dagen och sen vara ledig.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.