caroline-frankesjo-januari-2018-6255_web_web_web

Grattis älskling!

Idag fyller min sambo år. Han blir hela 26 år. Han är så ung den där pojkspolingen 😉

Jag är så glad att han finns i mitt liv, han utmanar mig när jag står och trampar för länge på samma ställe och finns hos mig när jag inte vet åt vilket håll vart jag ska gå. Jisses vad han får stå ut med massa galna saker jag har för mig alltså. Vi är ju hållit ihop i 6 år i år så det har varit en del som vi varit med om tillsammans.

Just nu bor vi i en ny stad och jag kan inte tänka mig någon annan att flytta till en ny stad med. Han är den mest stabila jag känner, jag vet att han kommer hålla lugnet när jag far iväg och blir orolig och ni kan ju gissa hur ofta det händer för mig 😂

Nej, nu ska jag börja laga mat till oss. Ni får jättegärna säga grattis i kommentarerna ❤

 

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: