Blogg

Äntligen!

augusti 2, 2017

Augusti är här och det betyder att min lilla paus äntligen är över =D Jag skulle egentligen ha lagt upp detta igår men jag kom igång så sent med allt så när jag väl exporterade filen så skulle vi sova. Så den fick exportera under natten och så kommer det upp nu.

Jag har alltså gjort en liten House Tour i vår lägenhet. Det var flera som ville se den så snart som möjligt så därför får ni en kaos-edition.

Jag kan meddela att Tom nu har sitt kontor där jag ville att han skulle ha det helst. Ni får se videon för att veta vart det är 🙂

Skönt att vara igång igen

Nu är jag iaf igång igen med bloggandet osv och det känns väldigt kul att få dela med mig av vårt liv här i Södertälje och Stockholm 🙂 Hoppas att ni gillade videon, för detta skulle jag vilja göra mer av 🙂

Only registered users can comment.

Lämna gärna en kommentar