Blogg

Min nya bebis

juni 28, 2017

Får jag presentera min nya bebis, ett nytt objektiv. Det är ett så kallat pannkaksobjektiv, det gör att det är så här litet och smalt. Det är ett 40 mm objektiv så det är perfekt för resan och vardagsfotograferingar.

Här är några exempelbilder:

Jag är galet nöjd! Detta är nog mitt nya favoritobjektiv. Fotograferar ni? Vilket är ert favoritobjektiv?

Only registered users can comment.

  1. Trodde det var kameran som var ny först hehe. Drömmer om ett makro-objektiv så om du har något som ligger och dammar, är jag mer än gärna intresserad 🤗

  2. Mitt 50mm objektiv är verkligen en stor favorit! Men jag vill köpa ett nytt som funkar bättre för landskapsmotiv. Har inte bestämt än vilket.. Men i höst är tanken att jag ska investera i det. Lycka till med din nya bebis 🙂

Lämna gärna en kommentar