Dag ett av filmning!

Igår lämnade jag in tentan. Sen sov jag resten av dagen typ. Jisses alltså. På kvällen var jag dum nog att läsa studiehandledningen inför nästa kurs och såg att den sista hemtentan kommer att vara i tre veckor. GALET! Anyhow, det var mest en lite notering för att visa att jag överlevde hemtentan.

Idag så har jag och Olivia, en tjej som jag lärt känna genom Drivhuset och som gör musik, filmat delar till hennes kommande musikvideo som jag är med och skapar. Så himla kul att få vara del av det. Så på morgonen idag så stod vi ute i något naturreservat utanför Universitetet och filmade när Olivia fick sjunga till hennes låt. Efter det gick vi upp i skogen i närheten och körde lite där med för att få lite olika miljöer. Precis innan haglet kom så fick vi det mest magiska ljuset så jag passade på att ta lite stillbilder också, när jag ändå hade henne där 😛

Jag testade lite olika matta redigeringar. Vilken gillar ni bäst?

I morgon kör vi dag två inne i studion på universitetet tillsammans med två till personer. Ska bli askul och jättenervöst 😛

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: