Min helg!

Känns som om min helg gått i ett. Precis som veckan. Men så är det ju ibland. Det är okej. Kommande vecka ser ut att vara lite lugnare och det ska jag ta tillvara på 🙂

Lördag

Min helg då, jag spenderade lördagen med andra bloggare och egen företagare. Vi snackade målsättning, strategier och varumärke. Det var väldigt givande och roligt att hänga med dem 🙂 Vi kom fram till att vi ska försöka ses så här varannan månad och jag hoppas att vi håller i det 🙂

Här kan vi se hur vi har tecknat lite. Vi började dagen med att Anna på Beautiful Life hade en övning där vi skulle illustrera våra känslor just nu. Det var kul att se hur andras inre såg ut just nu 🙂

Här gör vi en liten uppläggning för hur ens kanaler ska uppdateras. Jag gjorde bara en snabb skiss och tänker att jag ska utveckla den mer snart!

Här sitter vi och skriver ihop lite hemlisar som vi har gjort övningar i. Vill här inte avslöja för mycket 😛

Linslusen Kerstin såg såklart till att bli fångad på bild med sitt största leende =D

Övriga som deltog var:

Det är härligt att omge sig av andra personer som är i samma sits eller har varit där som man kan dela erfarenheter, rädslor och glädje med. Himla glad att jag hittat detta gäng. Såklart är vi många fler, detta var de som kunde komma denna gång 🙂

Söndag

Min söndag var verkligen så trött. Alltså, folk sa till och med till mig att jag såg trött ut. Haha! Det brukar man ju inte höra att någon säger till en bara sådär 😛

Med ganska kort varsel (i torsdags) fick jag veta att jag väntades delta på ett möte i Hällefors på söndagen (idag) och att bussen gick 08.00. Att det var samma dag som vi ställer fram klockorna gör ju inte direkt saker och ting lättare. Men jag pallrade mig upp, försökte dölja så mycket som möjligt at påsarna och åkte iväg. Som tur skulle ju Tom på samma möte annars hade jag aldrig orkat. Sen att man fick träffa lite ansikten som man inte sett på ett tag är ju alltid trevligt. Sen jag slutade mitt jobb så träffar jag ju inte en del av dessa människor lika ofta längre.

Mötet inleddes med lite skönsång av Jon (Jonsson?). Han var duktig iaf. 🙂

Ibbe var där 😛

Tom var där <3

Alla var där! =D

Vi kom hem tidigare än väntat (efter 16.00) och det var såpass varmt att vi köpte varsin glass på vägen hem från bussen och käkade på balkongen sen. Så nu är den invigd för året också. Förhoppningsvis för sista året. Jag hoppas ju att Tom ska få jobb i Stockholm eller någon annan stans går också bra. Så länge jag får flytta ^^

Jag hoppas att ni har haft en fin helg och att ni är laddade inför veckan som kommer. Det är jag, ska bara sova lite först.

Puss och hej!

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: