Stina 15 år

Vet ni hur sjukt jag tycker att det är, varje gång min syster fyller år? Alltså, jag var ju liksom där och höll henne bara några timmar efter att hon blivit född. Höll henne och lovade att alltid skydda henne. Jag var 13 år när hon föddes, eller jag skulle fylla det månaden efter, så jag har ju verkligen sett henne växa upp. Från att ha varit en liten skalbagge som inte kom upp om vi la henne på ryggen, tills att hon väl började gå, slutade med napp, började skolan och hur hon har gått från barn till tonåring. Snart är hon vuxen, i samhällets ögon, för mig kommer hon dock alltid vara min lille-syster <3

Jag minns när jag bodde i Luxemburg. Åkte dit i oktober och sen var jag inte hemma igen försen någon gång i februari då jag hälsade på hemma. Mamma hämtade mig och vi åkte direkt till Stinas skola för hon skulle ändå sluta snart så då kunde vi lika gärna hämta henne. Mamma gick före och jag väntade utanför, Stina visste inte att jag skulle hälsa på. Så kom hon, och jäklar vad hon hade växt under de 4 månader vi inte hade setts. Då visste jag att jag aldrig mer vill missa något i hennes liv. En månad senare, veckan innan hennes 9 årsdag så kom jag hem från Luxemburg igen och denna gång stannade jag <3

Året där på så blev hon helt kär och galen i hundutställning (till mammas stora glädje då det var någon hon höll på mycket med förr och nu får pyssla med igen) så sen dess har hon kämpat på med det. Blivit Svensk vinnare och fått representera Sverige på världens största hundutställning Crufts i Birmingham, England och så igår, då kom hon och visade upp en liten pälsboll som hon har fått av en kennel som hon ställer ut mycket för. En liten svart pälsboll av rasen Amerikans cockerspaniel och den lilla pälsbollen heter Steffie. Nu kommer hon kunna utveckla sitt intresse för hundsporten ännu mer och få uppfostra en hund helt på egen hand. Familjen har tre utställningshundar sen tidigare, två pensionärer och en aktiv men alla de har ju blivit tränade av någon annan som sen fått flytta in hemma hos min familj. Du kan tro att hon är lycklig.

Här är Stina med sin lilla pälskling Steffie <3

Ovan här är Björkman, den andra hunden som Stina tävlar med.

Nedan har vi Kassia, en av pensionärerna. Jane, den andra pensionären fastnade inte på bild. Hon sover för det mesta så hon är inge kul att ta bild på 😉

När alla som firat Stina åkt hem så var jag och Tom kvar och då passade vi på att skåla lite för att fira att Stina och Björkman vunnit Champion (det är typ högsta utmärkelsen som delas ut på vanliga hundutställningar om jag minns rätt) sen skålade vi såklart också för att Stina fyller år =D

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: