Årsmöte med SSU Örebro län

Igår hade vi årsmöte i mitt älskade SSU-distrikt. Jag fick äran att sitta som ordförande för mötet och vi klubbade både igenom motioner, regionala handlingsprogram och såklart det viktigaste av allt, stadgarna 😉

Innan mötet började passade Alex och Alva på att ta ett litet parti schack. 🙂 Bra sätt att fördriva tiden 🙂

Johanna från SSU Möckeln och Pelle från SSU Örebro var såklart där 🙂 My från distriktsstyrelsen valdes sedan till ny ordförande för SSU Örebro län.

Bästa Dennis öppnade mötet och gick igenom dagens första punkter 🙂

 

Erik från distriktsstyrelsen skötte många av styrelsens uttalanden, trots att han är såpass ny i styrelsen ännu (valdes in i oktober) skötte han det superfint.

Som ni kanske förstår så kunde inte jag ta alla bilderna eftersom jag satt ordförande så Alex fick ta hand om min kamera, en liten selfie fick jag med från hen också <3

Tom, min sambo, deltog på sin sista DÅK och passade på att lägga en del yrkanden.

En del av styrelsen, tyvärr kunde inte alla närvara igår.

Disa, förbundstyrelseledamot, men också min gamla chef när hon var DS-ordförande samt styrelsekollega när vi satt i styrelsen tillsammans. Hon har fått växa upp snabbt i SSU men hon har gjort det med så mycket värdighet och har klarat det galant. Så himla duktig! <3

My fick avtacka alla som skulle avgå ur styrelsen, valberedningen samt vi som suttit i presidiet 🙂

Jag, Palme och Disa skötte presidiet galant, om jag får säga det själv 😉

Linus, efter många år i styrelsen tackade han för sig och önskade mycket lycka till, till den nya styrelsen. Han och jag har hängt ihop i SSU sen 2010 och han har på många sett varit en stöttepelare och ett bollplank under min tid som ombudskamrat.

Nu har han själv gått vidare och blivit ombudskamrat i SSU Sörmland och det tror jag kommer bli super 🙂

My, som nybliven ordförande, fick avsluta mötet och det gjorde hon med ett tal om framtiden i SSU och hennes engagemang. Grymt jobbat!

Fina SSU Möckeln!

Dagens partner in crime <3

Vår nya ordförande, My Fröberg! <3

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: