Träningskläder i Plus size!

Alltså, hur fantastiskt är inte detta? En liten fågel viskade i mitt öra (LaLinda) att Nike har släppt en kollektion av träningsläger i storlekar från xl-3xl! Fattar ni att vad detta innebär? Vet ni, som inte är i dessa storlekar, hur svårt det är att hitta snygga träningskläder som sitter bra på en? Liksom, ska en behöva gå ner i vikt innan man kan se snygg ut vid träning? Kom igen!

Men ni finns alltså denna kollektion och jag är både superglad men, för min egen skull, lite ledsen eftersom jag är student och knappt har råd med något av det. Vi får väl hoppas att det inte bara är en tillfällig grej utan att det håller i sig.

Här kommer lite bilder från Nikes hemsida.  Nike äger bilderna, jag har lånat dem från deras hemsida.

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: