INTERNATIONELLA

Internationella kvinnodagen!

Denna dag, den 8 mars, är den dag som är till för att uppmärksamma kvinnor. Inte för att fira, för vad ska vi fira? Allt vi begär är hela lönen och halva makten. Det är det vi uppmärksammar idag! Denna dag ska inte likställas med typ morsdag.

Jag vill använda denna dag och denna plattform till att uppmärksamma den coolaste kvinnan som jag har runt mig.

Ni vet väl vem hon är vid det här laget. Maja! Woho!

Vi har känt varandra i över 10 år och jag har alltid sett upp till henne. Hon är självsäkerheten själv, hon är snygg och så jäkla rolig. Det är bara tre ord att beskriva henne. Hon är också en av de smartaste personerna jag känner och sitter inne på så mycket fakta och är så rapp i käften när hon slänger den informationen i rätt i ditt face om du säger emot henne.

I helgen var hon också modell för mig när jag tog porträtt i studion, hela tiden med ett leende på läpparna. Det är en sann vän. <3

Här är några av mina favoriter, dagen till ära!

 

Vem är den kvinna i er närhet som ni ser mest upp till?

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: