JANUARIS-2

Månadens favoriter

Denna månad har jag två favoriter eller ja, tre om en ska vara noga. Två nagellack från Isadora och pennor från Pilot Frixon.

Nagellack

Det första är två nagellack från Isadora. Det är en del av deras Gel Nail Lacquer-serie. Jag älskar den serien. De gör att naglarna blir hårda av gelét som ligger som ett topplack.

Mina favoritfärger är Pretty Ballerina och Gone Sailing. Båda är rosa. Pretty Ballerina är en lite mörkare gammelrosa. På nageln tycker jag dock att det är en ganska nude-lik färg. Den blir liksom lite mörkare ändå på nageln. Men jag älskar det. Det är en ganska vuxen rosa. Det är båda färgerna.  Gone Sailing är då den lite ljusare. Den är nästan vit. Det är verkligen en favorit.

Ibland har jag ju toppat med någon liten sten som jag fick av Louise, Toms syster, i julklapp. Det gör det verkligen lite mer glammigt.

Pennor

Jag älskar att skriva för hand. Jag har alltid älskat det, ibland önskar jag att det gick att skriva bloggen för hand. Haha! Något som jag dock alltid har hatat är att det blir så kladdigt när en skriver fel. Jag har många gånger tänkt att jag bara borde kunna skriva med blyerts, men det är liksom inte samma glid och känsla till som bläck.

Men i höstas så hittade jag Frixon-pennor. Bläck som man kan sudda ut. Visst, det är inte helt perfekt, men mest intill. Det jag vill komma till, nu i månaden hittade jag Frixon-tuchpennor. Fattar ni? Nu kan en sudda det som en ritar också. Fantastiskt! Det är också perfekt när en gör markeringar i böcker osv. Bara att sudda sen.

Bläcket, eller vad en ska kalla det, blir tydligen permanent först efter två år. Det kan vara bra att veta 🙂

Detta var mina favoriter som jag använt under januari. Finns det något i ert liv som verkligen varit en favorit under januari?

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: