Att fotografera i -13 minusgrader

Stina i minusgrader

Idag var vi galna nog att ta oss ut för en fotografering igen. Att min syster orkar med mina upptåg alltså. Det är starkt bevis på kärlek <3

Snön och ljuset var så perfekt att jag inte kunde hålla mig. Dock blev inte det ställe där vi fotade exakt så som jag ville ha det men efter mycket letande efter en fin skog som släppte in ljus så gav vi till slut upp när vi hittade denna plats utanför Åsbro. Med oss hade vi också Glittra och Björkman. Stackars Björkman frös så mycket så han orkade inte posera idag, vi får försöka med honom igen en annan gång. Tredje gången gillt brukar en väl säga?

Först en frukost. Nytt år, nya rutiner 😉 Haha, nej då! Var inte sugen på frukost hemma, de hade sen slutat med frukosten när jag kom in så det blev det detta. God är det men knappast nyttigt 😉

Glittra ÄLSKADE snön! Vissa av oss känner tydligen inte av denna minusgrader 😉

Det märks att det är en odlad skog, allt står i så raka linjer men det gör också att ljuset kan komma igenom trots att det är ganska mycket träd.

Jag tvingade Stina att dissa jackan. I sympati så tog jag av mig min också. Så vi sköt av några bilder och sen sprang vi till bilen och drog på högsta värmen ^^

Stina sa: Ska det se ut som jag fryser? Jag sa: Visa mig din kallaste min. Resultat: Se ovan ^

Sen försökte vi att fånga ånga men jag tror att Stina var för kall så det blev ingen ånga.

-13 grader

Jag är fortfarande imponerad av att hon stod ut i kylan. Efter att vi kommit tillbaka hem till mina föräldrar så hängde jag där en stund, sen tog jag bussen hem, laddade in bilderna och däckade i en timme. Haha! Blev så himla trött av kylan, det blir så när det är så här superkallt ute. Eller ja… Superkallt är det kanske inte, generellt, men för mig är det superkallt. ^^

I morgon håller jag mig nog inne och fixar klart lite med hemsidan och bloggen tror jag 🙂

Btw, igår så skickade jag in ansökan om att starta eget företag till Skatteverket. Håll alla tummar för att det ska gå vägen nu 🙂

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: