meet-up

Meet up för bloggare – IoS i Örebro

Jag är med i ett nätverk för bloggare. Gick med väldigt snabbt efter att jag startat denna bloggen. Förra veckan fick jag reda på att de skulle ha en träff i Örebro, det händer i princip aldrig att sånt här händer i Örebro utan oftast är det i Stockholm eller andra liknande storstäder. Jag blev såklart väldigt nyfiken men var lite nervös att gå dit. Min blogg är så ny, jag har inte riktigt en nisch och är inte helt säker på vart jag vill ta vägen med bloggen.

Men jag skrev och frågade, kunde en komma även om en hade en helt ny blogg? Ja, naturligtvis var svaret och då bestämde jag mig för att komma och jag ändrade mig inte alls. Vilken rolig och givande kväll det blev. Det var väldig roligt att träffa fler som också bloggar. Att också vara på ett ställe där det är socialt acceptabelt att vilja fotografera allt. Haha, det händer ju inte så ofta 😉 Eller så är jag för feg.

Jag upptäckte lite sent att jag fotograferade med samma inställningar som jag har när jag filmar. Därför är bilderna så himla långa och därför så kan de vara lite oskarpa då jag hade lite för lång slutartid.

Bildregn!

img_7996 img_7998

Vi fick jättegott fika från Kafe Kulör.

img_8000 img_8001 img_8002 img_8005

Min raw food vegan brownie

img_8006 img_8008 img_8009

Camilla Berglund från Drivhuset, som var med och anordnade denna träff, berättade om sin verksamhet. De hjälper personer som vill starta eget och är främst riktade till studenter och unga personer.

img_8010

Lindas übersöta hund Leia.

img_8011 img_8012 img_8015 img_8024

Linda Hörnfeldt, grundare av Influencers of Sweden, var med under kvällen och jag blev nästan lite starstruckt. Hon pratade mycket om vikten av att bloggare ska ta betalt för samarbeten osv. Där är ju inte riktigt jag än men det vore kul att kunna leva helt eller delvis på detta i framtiden.

img_8171

Vi fick detta lilla paket från candymail.se som Victoria, en av bloggarna som var med på kvällen, driver tillsammans med sin sambo,

img_8179

Det var perfekt till kvällsmyset framför Sofias änglar på kvällen. Hade dock behövs några näsdukar också. Anki <3

Tack för en supertrevlig kväll allesammans, jag hoppas att vi kan göra detta snart igen. Jag blev grymt peppad på att skriva ännu mer och hitta mina mål och min nisch.

Och Sanna, det du tog upp om workshop där i slutet, jag är så på!

Är du bloggare eller håller på med några andra sociala medier, bli då medlem på Influencers of Sweden.

 

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: