loka

Ett dygn på Loka Brunn

Hej!

Nu är jag tillbaka hemma, eller ja, jag har varit hemma några timmar faktiskt. Men jag somnade ganska fort efter att jag kom hem. Skulle ju ha gått på spinning idag men jag var alldeles för trött.

Dygnet på Loka var iaf mycket trevligt. Bra diskussioner, god mat (mycket mat) och fina omgivningar. Jag gillar att komma till Loka.

Här var fikat vi välkomnades till. Kvarg med hallonsås. Väldigt god! Jag trodde först att det var pannacotta vilket jag inte alls är förtjust i. Det fick vi idag så hoppade det.

img_0391

Sen tog jag typ inga bilder försen det var dags för middag. Här är förrätten: Vi fick pilgrimsmussla med hummerhollandaise, gurka och äpple, plus potatismos tror jag samt något mer. Gott var det iaf.

img_1393

Jag drack alkoholfritt. Mest för att jag inte bör dricka alkohol när jag går på antidepressiva då det slår ut medicinerna. Men gud vad jag saknar vin ibland. Fick lukta lite på mina bordsgrannars vin. Den till höger var till förrätten, den heter Codorníu zero. Ett bubbelvin, så himla gott. Ska nog kolla om jag kan hitta det på systemet.

Den till vänster är 100%blåbär, vilket är precis vad det låter som. Blåbär, krossade, bara. Så himla gott!

img_9307

Till huvudrätten fick vi lamm med mandelpotatis och kålrot. Jag är inte ett fan av lamm, men det var gott.

img_6209

Till efterrätt så fick vi päron, bergamottglass och pistage. Det var helt okej, jag är inte så förtjust i inlagda päron. Eller ja, vad de nu var. Så jag åt bara glassen, lite av pistagen och den där snurrgrejer som jag inte vet var det var. Till det fick jag  Toselli spumante. Det var också väldigt gott!

img_2446

Sen avslutades kvällen med musikquiz, vilket mitt lag förlorade på tror jag. Det lät som om vi fick minst antal poäng.

Dag 2

Jag sov som en stock i natt, försov mig nästan. Blev bara lite sen ^^

Denna dag slipper ni bilder på mat så ni får random bilder på stället.

img_8977

Denna var utanför vår sal. Jag gillade den verkligen men den ser ganska tråkig ut på bilden men den var väldigt mysig.

img_4819

En av sjöarna, tror att det är Södra Loken. Är det inte det, så är det Norra Loken. Den andra sjön var bakom mig, de ligger väldigt nära varandra 🙂

img_1696

Detta stod inne vid matsalen. Så himla fint så jag var tvungen att knäppa en bild innan vi åkte hem. Byggnaden som den stod i ser ni på bilden nedan.

img_0628

Jag har valt att inte ha med bilder från det vi jobbade men eftersom vi förberedde oss inför budgetdebatt och det kan jag inte dela med er tyvärr. Jag tror att ni förstår.

Nu ska jag fortsätta med min återhämtning. Så jag orkar resten av veckan. Gud vad detta påverkar mig alltså. Men, jag kämpar. Jag vill tillbaka till jobbet i december och då måste jag orka.

Jag hoppas att ni har haft det fint!

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: