img_7814

Ny hårfärg – finally!

Igår, typ sådär 5 sekunder innan jag borde lagt mig, så kom jag på den briljanta idén att jag borde lägga i ny färg i håret. Mitt hår var innan grått, blått, grönt. Som ni kan se på bilden nedan. Vissa dagar hatade jag det verkligen, och vissa dagar var jag ganska nöjd med det. Det var väl typ de dagarna jag inte såg mig själv i spegeln utan jag såg bara håret i ögonvrån.

nyharfarg

You got to look good to feel good

Det har min kurator sagt till mig. Hen menade det väl inte att du måste vara den snyggaste i världen för att vara glad. Men om du känner dig snygg, eller iaf snyggare så tror jag att du mår bättre. Det hjälpt mig iaf. Jag älskar när mitt hår är rosa. Dock skulle jag gärna vilja ha det lite ljusare. Men med tanke på vad jag hade att utgå i från så är jag nöjd med resultatet. Dock fäster ju färgen knappt i min utväxt och jag debatterar med mig själv om jag ska färga utväxten eller inte.

Vad tycker ni om färgen? Vad har ni haft roliga/fina/galna hårfärger?

Bilden på mitt rosa hår är tagen på hotellet strax innan vi gick och käkade middag. Jag är tillbaka från den nu och ska alldeles strax sova.

Jag hoppas att ni har haft en toppendag, jag har haft en ganska bra dag men den har tagit MYCKET energi. Mer än jag trodde att den skulle göra.

Dela detta inlägg

Stäng meny
×
×

Kundvagn

%d bloggare gillar detta: